Start a change

Utvalda jobb

Håll dig uppdaterad

Bli vår vän

Nyheter

Vad är en Bjudomat?
Se casefilmen!

By | Okategoriserade | No Comments

Bjudomaten_1

Nu är vi tillbaka efter en härlig semester och vi tänkte inleda hösten med att berätta om resultatet av ett av alla projekt vi höll på med under våren. Vår kund Wolters Kluwer skulle lansera den nya programvaran Byrå Tid som hjälper revisorer och redovisningskonsulter att få ordning på projekthantering, resursplanering och inte minst sina tidrapporter. Vi tog fram Bjudomaten. Se casefilmen om projektet.

Nästa torsdag och halva fredag (1-2 september) är hela Start på konferens, men skulle det vara något brådskande finns vi att nå på våra telefoner.

”Ju mer ett varumärke skiljer sig från konkurrenterna, desto bättre är förutsättningarna för ökade affärer och tillväxt”

By | Okategoriserade | No Comments

Vår kommunikations- och varumärkesutvecklare, Klas Ekstrand, har fått en artikel publicerad i magasinet Kundvärdet – utgiven av vår kund Wolters Kluwer. Den handlar om hur varumärkesutveckling påverkar företag och produkter i allmänhet och om att byta ut ett starkt nationellt varumärke i synnerhet. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till klas.ekstrand@startcommunication.com Läs mer

Kom hit och hälsa på